Hotel Brasserie Rebecca

Logeren, dineren en lunchen in het pittoreske De Waal

Hier kom je voor genieten in alle rust. Hotel Rebecca, met zijn huiselijke kamers in de stilte van De Waal. Brasserie Rebecca, met eigen moestuin, waar je de meest bijzondere smaken van Texel en heel de wereld proeft. Ons terras, waar je je fietstocht over Texel even onderbreekt voor een goede lunch en een verfrissend drankje. Ontdek De Waal, het karakteristieke dorp in het hart van Texel, en ontdek de weidse omgeving. Met altijd de duinen op de achtergrond en de reuring van Den Burg om de hoek. Welkom.

Hotel

Aan de rand van De Waal, het kleinste dorp van Texel, op een steenworp afstand van natuurgebied en vogelwalhalla Waalenburg ligt Hotel Rebecca. Ver van plekken waar de meeste toeristen vertoeven.

De zeventien hotelkamers zijn eenvoudig, maar charmant ingericht. De bedden slapen heerlijk en de nachten zijn er donker en stil. 's Ochtends kunt u rustig wakker worden aan een tafel met verse broodjes, zelfgemaakte jam, muesli en een heerlijke kop goede koffie.

Brasserie

Genieten van de heerlijkste gerechten met bijpassende wijnen, van smaken die soepel samengaan of juist prikkelen. Dat is inspirerend. Het rustige De Waal is het perfecte decor. Brasserie Rebecca bakt z'n brood zelf, onze groenten groeien in onze eigen moestuin, we werken met lokale producten en wereldse smaken.

Melvin en Leon van Sambeek maken werk van het diner! Maar ook voor een vullende lunch kun je bij ons terecht. Geniet van een klassieke uitsmijter op het zonnige beschutte terras, of wandel even binnen als Melvin en Leon aan het voorbereiden zijn - zo krijg je een eerste indruk van de rijke geuren en smaken van Brasserie Rebecca.

Image

Verblijven in de waal

De Waal is het hart van Texel. Alle bekende bestemmingen op het eiland zijn vanuit De Waal dichtbij: de duinen, de bossen, de vuurtoren, de haven van Oudeschild… Het levendige dorp Den Burg is om de hoek. Tussen De Waal en De Koog ligt de uitgestrekte polder Waalenburg, waar de weidevogels golven op de wind. Maar in het beschutte dorp merk je van die wind niets meer. De Waal koestert de rust en die koesteren wij ook in Hotel Rebecca. Daar komen onze vaste gasten voor terug.